Erfrecht
Als overleg tussen de erfgenamen niet goed mogelijk is, soms met ingewikkelde en langdurige procedures als gevolg

Erfrecht

Ons erfrecht is complex. Niet alleen omdat onze erfrechtregels op 1 januari 2003 ingrijpend zijn gewijzigd en in sommige gevallen het erfrecht van voor die tijd nog wel geldt.

Ook of juist is ons erfrecht complex omdat na iemands overlijden de emoties vaak een grote rol spelen. Als overleg tussen de erfgenamen niet goed mogelijk is, soms met ingewikkelde en langdurige procedures als gevolg.

  • Waar kunt u zoal mee te maken krijgen na een overlijden?
  • Wat gebeurt er met iemands bezittingen en schulden na zijn of haar overlijden?
  • Heeft de overledene bij testament zijn of haar wil bepaald over het eigen vermogen en de schulden?
  • Wat als de overledene meer schulden dan bezittingen blijkt te hebben?
  • Hoe is de gezinssamenstelling van de overledene?
  • Hoe waren de familieverhoudingen bij zijn of haar leven?
  • Is het testament van de overledene vóór of na 1 januari 2003 opgemaakt?
  • Wat te doen als er geen testament is?
  • Wat te doen als je als kind door vader of moeder bent onterfd?

Bij Reach Advocaten bent u aan het goede adres voor alle vragen over het erfrecht. Wij hebben ruime ervaring op dit terrein en beschikken over alle benodigde kennis. Wij adviseren en procederen zeer regelmatig over erfrechtelijke kwesties.

Neem gerust contact met ons op of stel hier uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag?

Gerelateerde nieuwsberichten

Reviews

“In vaak toch gestreste tijden heel goed bijgestaan een heel prettige ervaring.”

“Heel snelle reactiesnelheid, snelle en goede inschatting van je juridische positie en zij weet dit ook in klare taal goed over te brengen. Ik ben heel blij dat ik met deze top advocaat in contact gekomen ben.”

“Zeer spannende tijd, maar fantastisch tot laatste details afgehandeld. Ook ná de uitspraak perfecte afhandeling.”

“When dealing with matters of Family Law an advocate not only has to know the Law, but also to understand the emotion. Without doubt Robert Neijenhof is blessed with both qualities.”

“Zij heeft mij goed en zeer vakkundig bijgestaan. Ze was duidelijk in wat ik kon verwachten tijdens de rechtszaak.”

“Haar advies was duidelijk en voor de rechtbank heb ik ontzettend veel houvast aan haar gehad en een geweldige advocate, die zich ook kan invoelen bij haar cliënt. Zeker aan te bevelen.”

“Mijn casus werd snel opgepakt door Robert Neijenhof die op een duidelijke en correcte manier tot een sluitend dossier kwam. Met het gewenste inlevingsvermogen en een prettige omgangsvorm was het aangenaam 'zaken' doen.”

“Oprechte, eerlijke en strijdlustige partner bij het conflict.”

“Ingrid heeft mij op een betrokken en professionele wijze geholpen met een netelige kwestie. Daarbij heeft ze door haar pro-actieve en alerte benadering een en ander in goede banen geleid.”

“Wij zijn zeer tevreden over het integere, open en zeer kundige advies van Robert. Hij zorgde voor de rode draad in dit proces. En bewerkstelligde met duidelijk uitleg en sturing dat wij onze niet ter zake doende emoties los moesten laten. Hij heeft ons heel goed naar de zitting geloodst en met een succesvol resultaat.”

“Heel snelle reactiesnelheid, snelle en goede inschatting van je juridische positie en weet dit ook in klare taal goed over te brengen. Ik ben heel blij dat ik met deze top advocaat in contact gekomen ben.”


Persoonlijk, Betrokken én Toegewijd. Stel direct een vraag