Over Robert Neijenhof

Robert Neijenhof is, na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht, sinds 1995 werkzaam als advocaat. Hij heeft op een aantal gerenommeerde advocatenkantoren gewerkt; tot 2004 bij Boekel De Nerée (thans Boekel) te Amsterdam.

Als mede-oprichter van Neijenhof Luyt Advocaten en sinds 2018 van Reach Advocaten houdt hij sinds 2004 kantoor aan de Keizersgracht 722 te Amsterdam.

Advocaat familierecht, erfrecht en mediator Amsterdam

Robert is volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht en erfrecht. Hij is cum laude geslaagd voor de specialisatie-opleiding erfrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk. Tot en met 2012 is hij verbonden geweest aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), als docent huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Daarnaast heeft Robert ruime ervaring als vFAS advocaat-mediator(www.verenigingfas.nl).

Robert zet zich in zijn werk als advocaat en mediator maximaal in om voor zijn cliënt(en) een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Zijn cliënten omschrijven Robert als een betrokken advocaat en/of mediator die op een integere en doortastende wijze te werk gaat.

Robert zal altijd zoveel als mogelijk proberen een zaak te regelen. Lukt dit om welke reden dan ook niet dan weet hij de weg naar de rechter goed te vinden.

Studie

  • Universiteit Utrecht – privaat- en strafrechtelijke studierichting en de richting internationaal recht
  • vFAS – specialisatie-opleiding Familierecht van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediator
  • vFAS – mediationopleiding
  • Academie voor de Rechtspraktijk – leergang erfrecht

Laatste tweets


twitter
Volg mij op twitter

Contact

T06 246 70 617
F
Erj.neijenhof@reach-advocaten.nl

AKeizersgracht 722
1017 EW Amsterdam

t
inrobert-neijenhof
f

VSla op met Vcard

Reviews

“In vaak toch gestreste tijden heel goed bijgestaan een heel prettige ervaring.”

“Heel snelle reactiesnelheid, snelle en goede inschatting van je juridische positie en zij weet dit ook in klare taal goed over te brengen. Ik ben heel blij dat ik met deze top advocaat in contact gekomen ben.”


Persoonlijk, Betrokken én Toegewijd. Stel direct een vraag