Tarief

Tarief

De advocaten van Reach hanteren een uurtarief van € 265,00 ex BTW.

Wij brengen geen kantoorkosten in rekening. Onze declaraties zijn voorzien van een specificatie van onze werkzaamheden. Wij werken op basis van Algemene Voorwaarden.

Reach Advocaten staat geen cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingen). 

Daar zijn we trots op

“In vaak toch gestreste tijden heel goed bijgestaan een heel prettige ervaring. ”

“Heel snelle reactiesnelheid, snelle en goede inschatting van je juridische positie en zij weet dit ook in klare taal goed over te brengen. Ik ben heel blij dat ik met deze top advocaat in contact gekomen ben. ”

“Zeer spannende tijd, maar fantastisch tot laatste details afgehandeld. Ook ná de uitspraak perfecte afhandeling. ”

“When dealing with matters of Family Law an advocate not only has to know the Law, but also to understand the emotion. Without doubt Robert Neijenhof is blessed with both qualities. ”

“Zij heeft mij goed en zeer vakkundig bijgestaan. Ze was duidelijk in wat ik kon verwachten tijdens de rechtszaak. ”

“Haar advies was duidelijk en voor de rechtbank heb ik ontzettend veel houvast aan haar gehad en een geweldige advocate, die zich ook kan invoelen bij haar cliënt. Zeker aan te bevelen. ”

“Mijn casus werd snel opgepakt door Robert Neijenhof die op een duidelijke en correcte manier tot een sluitend dossier kwam. Met het gewenste inlevingsvermogen en een prettige omgangsvorm was het aangenaam ‘zaken’ doen. ”

“Oprechte, eerlijke en strijdlustige partner bij het conflict. ”

“Ingrid heeft mij op een betrokken en professionele wijze geholpen met een netelige kwestie. Daarbij heeft ze door haar pro-actieve en alerte benadering een en ander in goede banen geleid. ”

“Wij zijn zeer tevreden over het integere, open en zeer kundige advies van Robert. Hij zorgde voor de rode draad in dit proces. En bewerkstelligde met duidelijk uitleg en sturing dat wij onze niet ter zake doende emoties los moesten laten. Hij heeft ons heel goed naar de zitting geloodst en met een succesvol resultaat. ”

“Heel snelle reactiesnelheid, snelle en goede inschatting van je juridische positie en weet dit ook in klare taal goed over te brengen. Ik ben heel blij dat ik met deze top advocaat in contact gekomen ben. ”

Heeft u een vraag?

Neem contact op voor kennismaking of consultatie.

Persoonlijk, Betrokken én Toegewijd. Stel direct een vraag